L’ASSOCIACIÓ CATALANA “S’HA ACABAT!” REIVINDICA A LA PLAÇA DE SANT JAUME QUE ELS “CARRERS SÓN DE TOTS”

L’associació constitucionalista jove deixa clar que cal ocupar permanentment els carrers per oferir una opció constitucionalista als ciutadans.

Barcelona, ​​a 8 d’octubre de 2018

L’associació de joves constitucionalistes S’HA ACABAT! ha portat a terme la seva primera acció a peu de carrer amb el suport del Partit Popular, Ciutadans, joventuts socialistes i diferents associacions constitucionalistes.

Després que el passat 4 d’octubre es presentés l’associació a mitjans de comunicació, S’HA ACABAT! s’ha concentrat avui a la plaça de Sant Jaume un any després de la gran manifestació del 8 d’octubre de 2017.

Tot i la pluja, unes dues-centes persones han acompanyat a l’associació jove. Una lona amb el lema “Els carrers són de tots” ha presidit la concentració, en contrast amb les pancartes nacionalistes que capitalitzen les façanes de l’edifici de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, ​​tots dos situats a Sant Jaume.

Josep Lago, president de S’HA ACABAT!, ha apuntat amb determinació que “no pot ser que es donin escenes com les viscudes recentment a Catalunya“. Lago ha assegurat que “no és normal que un grup de CDRs, ajudats per Torra i controlats per ex membres de la banda terrorista Terra Lliure, intentin assaltar el Parlament de Catalunya; que no estem d’acord amb que es ruixin a Mossos amb pintura; que no és normal que els independentistes omplin els carrers de simbologia separatista; i que no és tolerable que els ciutadans catalans no independentistes se sentin expulsats de la seva pròpia terra “.

En to positiu, el president ha comentat que “en democràcia tothom ha de poder expressar-se amb normalitat sense por de ser atacats, per això sortim al carrer. Apostem per l’activisme per fer pedagogia en tots els espais possibles de Catalunya“.

Lago ha finalitzat la seva intervenció assegurant que “en S’HA ACABAT! estem convençuts que l’important en això és anar tots els constitucionalistes de la mà, junts, de forma generosa i mobilitzar com més persones possibles per normalitzar la presència constitucionalista als carrers i que hi hagi pluralitat d’opcions“.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.