ES PRESENTA L’ASSOCIACIÓ CATALANA “S’HA ACABAT!” CONVOCANT UNA CONCENTRACIÓ PER AL 8 D’OCTUBRE SOTA EL LEMA “ELS CARRERS SÓN DE TOTS”

L’associació de joves constitucionalistes  crida a la unitat apel·lant l’esperit del 8 d’octubre.

Barcelona, 4 d’octubre de 2018

Els joves constitucionalistes  de Catalunya han presentat S’HA ACABAT! amb l’objectiu de dir “prou” als brutals atacs que pateixen els constitucionalistes per part del nacionalisme agressiu.

En aquesta línia, el president, Josep Lago, acompanyat pels joves de l’entitat, ha explicat que l’associació neix “després de constatar la dramàtica situació que els constitucionalistes patim a Catalunya”. S’HA ACABAT! ha assegurat que “el perill immediat no és la independència de Catalunya, sinó l’evident vulneració de drets civils i fonamentals que pateixen tots els catalans en el dia a dia”.

Des de l’associació s’observa amb preocupació la xarxa de CDRs, liderada pel fundador de Terra Lliure Fredi Bentanachs, el fi de la qual és el de transmetre la por a la població i expulsar de l’espai públic els que no comulguen amb el nacionalisme.

Josep Lago ha assegurat que “res del que està succeint a Catalunya és normal, i no hem de romandre insensibles davant d’això ni normalizar-ho. Així mateix, ha allargat la mà a totes les associacions i partits constitucionalistes per treballar de forma conjunta i traçar una estratègia efectiva, liderant així una resposta a favor dels drets de tots els catalans”.

La vicepresidenta, Julia Moreno, ha presentat les accions que desenvoluparà S’HA ACABAT!. Ha apel·lat a l’activisme i ha demanat “unitat al carrer perquè ningú no se senti abandonat ni sol”. Ha estat en aquest moment quan la vicepresidenta ha aprofitat per presentar la primera acció de rellevància que organitza l’associació. La Julia ha afirmat que “apel·lant a l’esperit que va néixer el 8 d’octubre convoquem una concentració per aquest dilluns. Fa un any vam sortir al carrer a dir que ‘tots som Catalunya’. Ara, davant els atacs nacionalistes, sortirem per dir que ‘els carrers són de tots’. Convoquem tota la ciutadania a les 19:00h a la plaça Sant Jaume”.

La roda de premsa ha finalitzat amb la lectura del manifest “Per la unitat del constitucionalisme” a càrrec dels vocals de l’entitat José Javier Saldaña, Clara Sarrià i Àlex Serra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.